...semmilyen forma nem vagyok, a Pillanat Látása Vagyok...

Könyvem

Írásaim

Videóim


Rólam

"Miért pont az improvizatív szabad mozgás és tánc lett a "közvetítő" nyelvem? Ebben az illúzió világban megkülönböztetni a valóságot a vélt dolgoktól az egyik legfontosabb feladata az embernek. Amikor szabadon, megengedő figyelemmel átéljük a pillanatot, önmagunkat, átérezzük a lelkünkből fakadó érzéseket, és mindezt gondolkodás nélkül mozduljuk meg, abban a pillanatban a valóságot érzékeljük.

Az emberek boldogtalanságát az idézi elő, hogy nem annak látják magukat amik valójában. Hibás látásukat kiforratlan nézőpontok, hiedelmek, félelmek, örökölt beidegződések, ebből fakadóan, rosszul feltett kérdésekre adott téves válaszok okozzák. A tévedésük alkotta illúzióban élnek. Mi  tesz boldoggá, vagy ki tesz boldoggá, mi a siker számomra? - ezek a kérdések megválaszolhatatlanok így.

Szükségünk van tehát a valóságra. Ám azt nem más embernek kell megmondani.

Az illúziók feloldása csak önmagunkon keresztül lehetséges. Tehát egy olyan szemléleti módszert dolgoztam ki, mely képes a szabad önkifejezést támogatva, a kreatív valóság élményszerű felfedezésébe beavatni, mely élmény elénk tárja nem csak az eddigi felhalmozott sémákat, beidegződéseket, hanem feltárja azok átalakításának kulcsait is. Mindezt úgy teszi, hogy ez a lélek számára befogadható, örömteljes legyen, és az ember határait tiszteletben tartsa.

Ehhez összesűrítettem minden kapott tudásom, bölcsességem, és el kezdtem megtanítani az embereket jól feltenni a kérdéseiket hétköznapi nyelven a valódi természetről." 


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.