"Nincs jó vagy rossz mozdulat, csak igaz van, vagy hamis. ​ÉletTáncod magad járod!" - Semsei Angelika

Médiatér

LEMangURIA ÉletTánc MOZDULATIDÉZETEK (DIGIPORÁMA)


A műhelymunkák során kapcsolódunk érzéseinken és áramló mozdulatainkon keresztül a lelkünk világához, testünkhöz, és megértő szellemi folyamatainkhoz. Tanuljuk az éber jelenlétet. Megéljük az improvizáció és az érzelmi egyensúly alkotó, önkifejező erejét. A tanításokban megtapasztalhatjuk magunkat, hogyan tudunk összpontosítani, határainkat megismerni, táncon keresztül átlelkesülni, beidegződéseket elengedve, áramlással kapcsolódni önmagunkhoz, társainkhoz (érintő tánc), és környezetünkhöz. Kreatív, probléma megoldó energiáinkat felszabadítjuk testben, lélekben és tudatunkban egyaránt. Oldjuk a bennünk lévő feszültségeket. Élmény alapú tapasztalásaink valódi tudássá válnak. Egészségesebbé és tudatosabbá alakítjuk mozdulatainkat, életünket. Rátalálunk saját képességeinkre, megtanulunk bízni bennük. A táncmunka több szintű térben válik tanítónkká, gyógyítónkká. Ennek célja, hogy mindenki megtalálja a saját mélységét, szándékát és harmonikusan áramló, cselekvő erejét.

Jazzy rádió - Dr. Jazzy - H. Varga Marianna beszélget Semsei Angelikával


Katt ide

Semsei Angelika Lemanguria ÉletTánc Szolnok TV

HAT ALMA ENERGETIKAI LÉGZŐ GYAKORLAT


„Kapcsolódás az ürességet betöltő tiszta tudat áramlásával.”
"Létezik egy titokzatos erő, mely gondunkat viseli. Ez az erő, Önvaló, Isten, Élet, Tiszta Tudat, bárhogy nevezed is, forrása és legmélyebb támasza mindennek, ami van. Mint ahogy a levegő alapja a lélegzésnek. Ahhoz, hogy élj, be kell fogadnod a levegőt. Megmozdítod, kitárod a mellkasod, és beáramlik testedbe az energia. A mozgás természetes kifejeződése a létezésnek. Az energia alaptermészete, hogy mozdulni akar. A mozgás kapcsolatokat hoz létre, mindaddig, míg benned is ráébred önmagára, a Tiszta Tudat állapotára." Semsei Angelika

CSIPKERÓZSIKA

RÓMEÓ ÉS JÚLIA

ANGELIKA VESZPRÉM 2010

FEM3 CAFÉ - ISMERD MEG ÖNMAGAD A TÁNC SEGÍTSÉGÉVEL

LEMangURIA - Duna Tv - MédiaKlikk 2021.01.14.


Semsei Angelika -Lemanguria mozgástréner, humánfejlesztő, rekreációs sportoktató Az általam működtetett, szabadalmi oltalommal védett LEMangURIA mozgásmódszer olyan mozgásmeditációs szabad táncforma, mely alkalmazkodva az emberek fizikai határaihoz, észrevétlenül fejleszti az egyensúlyi- és koordinációs készségeket, az orientációt, a testképet, a jobb és bal agyfélteke közötti kapcsolatot. Zenére végzett szabad mozgás forma, mely nemcsak fizikai, hanem szellemi aktivitást is biztosít, a lélek felszabadulását eredményezve. A zene gyógyító ereje és a szabad mozgásos tánc, felszabadító kreatív örömforrás. A rendszeres táncolás nem csak önbizalom-erősítő, fájdalomcsillapító hatású, hanem a termelődő hormonok hatására, segít kilábalni a depresszióból, javítja az idegrendszer működését, a kognitív képességeket, a memóriát. A felszabaduló boldogsághormonok hatására a végzése enyhülést jelent a mindennapok terhei alól, és segíti a bezárt körülmények közötti szabadságélmény megélését.

NŐI BOTOSTÁNC 2010


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első körben értesülj a legfrissebb eseményeinkről