LEMangURIA® India Világlátó Utazás 

Lemanguria Világlátó utazás varázslatos indiai tájakon!


Napfény, óceán, elképesztő túrák, gyönyörű meseöblök, Lemanguria tánc, meditációk, szabadság, spiritualitás, lelki eufória és egyensúly.

Belső utazás a lélek és a tiszta tudat titkosan csodálatos világába, ahol a hullámok hangja, az óceán látványa, szent helyek és guruk áldó energiája segít ellazulva, szabaddá válni. Megtanulod, hogy mi a valódi siker, és hogyan teremts úgy, hogy szabadságod legyen egyben sikered forrása. 

Szeretnél fantasztikus utazást átélni az elképesztően gyönyörű Goán? Szeretnél minden ízében az élet szeretetét sugárzó élményekben megfürödni? Szeretnél teljesen autentikus környezetben tanulni arról, hogy hogyan légy sikeres az életedben? Szeretnél olyan tájakat felfedezni, melyek minden képzeletet felülmúlnak? Önfeledten átadni magad az óceán hullámainak, a tengerparti élmények színes kavalkádjának?

Mindezt átélheted velünk!

Élménytúránk spirituális áramlatai között Semsei Angelika segít tájékozódni. Segítségével autentikus környezetben tudod megtapasztalni a sikerhez vezető út könnyed, felszabadult lépéseit, a flow szárnyalóan emelő érzését. E közben elsajátítjuk azon négy kulcs használatát, melyek hozzásegítenek, és tartóssá teszik a sikert. Tanulhatsz magadról, és azokról az energiákról melyek irányítják, áthatják életünket. 

Vezetőink lesznek kíváncsi természetünk új ismeretek után szomjazó kalandvágya, helyi túravezetők, India kultikus szent helyei, az itt élő, és áldó energiát árasztó szent emberek, a természeti kincsek varázslata, a szabadságot, és természet közeli életvitelt folytató közösségek megismerése, és euforikus hangulata, az indiai tájak, fűszerek, fantasztikus ételek, színek, hangok, zenék, ritmusok, szakrális táncok, az itt érezhető és mindent átható élet szeretete. Célunk, hogy olyan magas rezgésű helyekre tudj ellátogatni, melyek belül megtisztítanak, és közelebb vezetnek egy magadban rejlő igaz lényegiséghez, a saját utadhoz!


Általános tudnivalók


Az elvonulás időtartama

2020. február 4 – február 21. Keddtől péntekig 16 nap + 2 nap utazás. Utunk során három helyszínt érintünk: Goa államban Arambol és Siolim tengerparti falvakat, Karnataka államban pedig Hampi romvárosát.

Szállás

Arambolban és Siolimban vendégházakban töltjük az éjszakáinkat. Arambolban összkomfortos, pálmafák közé beépített, 3 szintes tengerparti vendégházban, ahol duplaágyas, fürdőszobás lakrészekben tudunk pihenni. A szobákból a földszinti homokos éttermen át rögtön a tengerpartra érkezünk.

Siolimban szállásunk szintén összkomfortos, 2 ágyas bungalók, és több ágyas, fürdőszobás, vendégház lesz, melynek társtulajdonosa egy magyar házaspár.  A ház a Chapora folyó partján a torkolatnál helyezkedik el a kávézójával együtt.

Hampiban a CLARKS INN HOTEL 3 csillagos, összkomfortos, légkondicionált, 3 ágyas, fürdőszobás lakrészei adnak helyet a pihenésünknek.  Napközben a felforrósodott kövek között töltjük a napunk jelentős részét, így este jól fog esni egy úszómedencés megmártózás a hotel aulájában.


Utazás

A Turkish Airlines és az Air India repülőjárataival utazunk.

Indulás Budapestről 2020. február 4-én kedden 13:35-kor, érkezés február 5-én Goára 13:15-kor. Az utazás során kétszer szállunk át, Isztambulban és Indián belül Delhiben.

Visszautazás Goáról 2020. február 21-én pénteken 01:15-kor, érkezés Budapestre helyi idő szerint 12:40-kor. Magyarország és India között 3,5 óra az időeltolódás, Indiában ennyivel hamarabb kel fel a nap, mint nálunk.

Az Indián belüli belföldi utazásokat taxival, taxibusszal, kényelmes légkondicionált alvóbusszal, az indiai közlekedésben leginkább használatos tuk-tukkal éljük meg, melyek árát az utazás díja tartalmazza. Goán lehetőség van a tengerparti városkák között robogókkal is közlekedni, a szabad programokban érdemes kipróbálni a jobb oldalon haladás különlegeségét.


Étkezés

Az elvonuláson a szállások árában a bőséges reggeli étkezés is benne foglaltatik. A további étkezéseinket a magunk által választott, különlegesen egyedülálló hangulatot árasztó indiai éttermekben költjük el, melyekben megismerhetjük a helyi ízek világát, kulináris különlegességeit is. Az indiaiak kevés húst fogyasztanak, így gyakran előtérbe kerül a húsnélküli étkezés. Az étkezéssel kapcsolatos igényeidet majd az adott helyszínen tudod jelezni. Minden városkában vannak kis boltok, ahol alapvető élelmiszereket, palackos ásványvizet lehet vásárolni.


Szervező utazási iroda

StaTravel  www.statravel.hu 

1092. Budapest, Erkel utca 13.,

Kapcsolattartó: Faddi Renáta

fr@statravel.hu


Kérd részletes utazási tájékoztatónkat a lemanguria@gmail.com címen.


Lemanguria kapcsolattartók:

Hornyák Éva

Tel. +36 30 558 8987

Semsei Angelika

Tel. +36 20 524 6432


Elvonulás Erdélybe

Szeretettel hívunk meg egy bakancslistás élményre!

Nyári elvonulásainknak a varázslatos Erdély, vadregényes világa ad otthont, saját természetünk varázslatos és vadregényes „tájaival” szembesítve bennünket. Oly harmóniát tapasztalunk meg az elvonuláson önmagunkban, a szeres élettér, elképesztően tiszta természeti környezet, hagyományos életmód, a túrák, elmélyülő gyakorlatok és valódi jelenlét által, melyet a hétköznapi környezetünkben szinte lehetetlen megtalálni, tapasztalni, megtanulni ezt az energiát felismerni, és mértékként teremteni hozzá életünket. Ez az út felfedezés, felébredés, felszabadulásban való feloldódás! Útra fel! Önismereti kalandtúránkon várunk Szeretettel!

Általános tudnivalók

Az elvonulások időtartama

2019. Július 5-14ig, és augusztus 2-11-ig, két időpontban kerülnek megrendezésre. Az elvonulás ideje csütörtöktől - vasárnapig 10 nap utazással együtt.

Ha az időpont változik, arról külön értesítünk minden regisztrált résztvevőt.

Szállás

Románia, Hargita megye, Énlakán, festői szépségű belső erdélyi kicsi faluban, mely szeres építészete, különleges természeti elhelyezkedése végett világörökség címre lett felterjesztve.

Minden szálláson több ágyas szobák vannak, falusi turizmus keretein belül vagyunk elhelyezve. Tehát létszámtól függően akár több házban.

Koedukált elhelyezés mellett, van mód kérni, ha házaspárként érkeznek résztvevők, hogy a számukra két ágyas szobát foglaljunk.

Ágyneműt nem kell hozni.

Utazás

Telekocsis szervezéssel szoktunk utazni az elvonulásokra. Legolcsóbb és legmobilabb, környezetbarát utazási mód.

Kérjük indulás előtt ellenőrizd okmányaid érvényességét, és épségét. Személyi igazolvánnyal is át lehet utazni Romániába, nem kötelező az útlevél.

Azt, hogy autóval érkezel, vagy utasként, szintén a regisztrációs jelentkezésnél kell jelezni.

Étkezés

Az elvonuláson a szállás árában a teljes étkezés is benne foglaltatik, amely a helyi ízek világát, kulináris különlegességeit is tartalmazza, ezért ha nem hozol magaddal kiegészítést, is jól tudod érezni magad.

Van mód húsnélküli, vegetáriánus étkezésre, ezt a regisztrációnál kérjük, majd jelezd.

A faluban van kis bolt, ahol alapvető élelmiszereket meg tudsz vásárolni.


Ajánlott felszerelések

Jelentkezők számára komplett pakolási segédletet küldünk. Alább általános felsorolást találsz.

Mindig sokat vagyunk a természetben, ezért mindenképpen készülj meleg, vízhatlan ruhával, cipővel!

Legyen ülőpárnád, polifómod!

Nyugodtan hozhatsz valami személyeset a közös oltárra, amit együtt építünk fel a teremben ahol táncolni, meditálni fogunk. Ehhez kell mécses, füstölő, és valamilyen számodra fontos kép, vagy tárgy.

Ha hozol felajánlás füstölőt, mécsest, azt mindig hálásan fogadjuk.

Funkcionális, kényelmes ruhákat viselj, amelyekben jól tudsz mozogni, táncolni, és szellemi gyakorlatokat végezni teremben, és a szabadban egyaránt. Terembe nem lépünk be utcai cipővel.

Jegyzetfüzet, toll


Részletes tájékoztatót kérésre küldünk.

Facebook eseményt találod az Események menüpont alatt.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!