Kapcsolat Tudatosság Áramlás                                                    Elvonulás 2021. szeptember  11-19-ig.                                                 Helyszíne ÉNLAKA erdélyi gyönyörű kis falucska 

Szeretettel hívunk meg egy igazi bakancslistás élményre!

Nyári elvonulásunk helyszíne idén újra Erdélyben lesz. Énlaka, világörökség várományos kicsi falu, gyöngyszemként bújik meg Hargita szívében. Elképesztően különleges hangulatával, az itt élők vendégszeretetével ad otthont számunkra, és kápráztat el természeti kincseivel, építészetével, tájaival. 

A Lemanguria élménytér pedig saját természetünk varázslatos és vadregényes „tájait" ismerteti meg számunkra.

9 nap intenzív, változatosan áramlós és saját belső forrásodból merítkező önismereti munka vár rád. A hétköznapi gondok teljes kizárásával, azzal, hogy elvonultan ilyen távlatból láthatsz rá magadra, és új felfedezéseket teszel, belsőleg megerősít, könnyebbé és örömteljesebbé válik életérzésed, kapcsolódásod. Így könnyedén tudsz ráfókuszálni, hogy mi az ami igazán fontos az életedben, és hogyan tudod azt harmóniával beilleszteni a mindennapok teremtő folyamataiba. A tapasztalás változatos folyamatossága által a megszokott rutinok, sémák, szerepek értelmüket vesztik, a beidegződött cselekvéseket felváltja a tudatosság. A mozgásosmeditációs gyakorlatok, és szellemi tanítások az elme teljes lecsendesítésével segítik a zavaró gondolatok és érzelmek megfigyelését, és saját magad mesterévé válva szünteted meg a belső zajt mely elválaszt a tisztánlátás élményétől. E tapasztalás hozzásegít ahhoz, hogy egész életedben erőforrásként tápláljon.

A hétköznapi környezetünkben szinte lehetetlen megtalálni, tapasztalni ezt az energiát. Ahhoz, hogy mértékként teremtsük hozzá életünket, viszont fontos felismerni, és tanulni róla. Ebben segít Semsei Angelika Lemanguria oktató, humánfejlesztő, holisztikus életmentor és szellemi mester aki a Lemanguria tanítás és mozgásmeditációs fejlesztő módszer kidolgozója. 21 éve indította útjára tanodánkat és rendszeresen vezet elvonulásokat, meditációkat,  táborokat. Táborvezető társa Semsei Attila okleveles túravezető, Lemanguria oktató,  életvezetési tanácsadó akinek iránymutatásai aranyat érnek. Mozgásmeditációs órákon a Lemanguria botos tánc megismerésében és gyakorlásában mélyíti el a résztvevők tudását.  

Ez az út fizikai, érzelmi, gondolati, tudati felfedezést, felébredést, felszabadulásban való feloldódás örömélményét nyújtja számodra, egy igazi feledhetetlen utazást!


A fenti fotók erdélyi táborainkban készültek. 

Általános tudnivalók  

Utazás

Jelenleg a határon semmilyen igazolást nem kérnek oltással vagy védettséggel kapcsolatban, tesztet sem kell végeztetni. Telekocsis szervezéssel szoktunk utazni az elvonulásokra. Legolcsóbb és legmobilabb, környezetbarát utazási mód. Azt, hogy autóval érkezel, vagy utasként, a regisztrációs jelentkezésnél kell jelezni.

Étkezés

Helyi ízek kulináris élvezetében lehet részünk (teljes ellátás). A faluban élő asszonyok főznek ránk, van mód vegetáriánus étkezést kérni.

A faluban van kis bolt, ahol alapvető élelmiszereket meg tudunk vásárolni.

Részvétel

Kérd részletes tájékoztatónkat a lemanguria@gmail.com e-mail címen, mely tartalmazza a költségeket, programokat, szükséges utazási információkat. Jelentkezés előleg befizetése után válik érvényessé. Családként is érkezhettek, van mód összehangolni a tanulást, természetjárást, elhelyezést, stb. Tapasztalatunk, hogy csodás lehetőség lehet ez az út párunk bevonására abba a világba, mely bennünket érdekel, feltölt energiával, és támogatja spirituális fejlődésünket. Ebben a folyamatban az is segítő, hogy Angelika és Attila közösen vezetik az elvonulást.

Ajánlott felszerelések

Jelentkezők számára komplett pakolási segédletet küldünk.

Érdeklődj a lemanguria@gamil.com e-mail címen.Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!