"Nincs jó vagy rossz mozdulat, csak igaz van, vagy hamis. ​ÉletTáncod magad járod!" - Semsei Angelika

21 napos LEMangURIA kihívás az Egészségért és Egyensúlyért

9. nap

Igazság

Feladat leírás!

Az „Igazság” bennünk él, és folyamatosan újraszervezi önmagát. Néha szétesni látszik, de ez így van jól, mert ilyenkor tanulhatunk egy magasabb szintű rendező elvet. Néha hibának éljük meg ezt a folyamatot, de ez is így van rendjén. Mert csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Ha hibázol mindig lehetőséged van valami újat tanulni. Ebből a tanulságból rakhatod össze, azt a bizonyos magasabb szintű rendet, mely emelve téged, új igazságként vezet utadon.

A bot egy nagy tanítómester. Ütősen tudja felhívni a figyelmet arra mi az igaz, és mi a hamis. Rámutat, hogy mi az a mozdulat, mely már nem szolgál, és lehetőségeket tár fel, hogyan változtathatsz rajta. Tehát a feladathoz végy egy botot és táncolj vele. Lehet tengelyed, támaszod vagy tanítód a belső rendrakás folyamatában. Te döntöd el. Vigyázz, mert őszinte barátra lelsz, mindig szembesíteni fog az igazsággal! Jó táncot mindenkinek!

Ui.: Ne riasszon meg, ha kicsi a tér! Nem kell és nem is lehet mindig nagyokat hadonászni. Bármilyen bothoz hasonlatos eszköz is megfelel a feladathoz, pl. partfisnyél, felmosó nyele, nyújtófa, stb.

Tanító:
Lupócz Zoltán
Tata

Vissza a 21 napos kihívás oldalára


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első körben értesülj a legfrissebb eseményeinkről