21 napos LEMangURIA kihívás az Egészségért és Egyensúlyért​

9. nap

Igazság

FELADATLEÍRÁS:

Az „Igazság” bennünk él, és folyamatosan újraszervezi önmagát. Néha szétesni látszik, de ez így van jól, mert ilyenkor tanulhatunk egy magasabb szintű rendező elvet. Néha hibának éljük meg ezt a folyamatot, de ez is így van rendjén. Mert csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit. Ha hibázol mindig lehetőséged van valami újat tanulni. Ebből a tanulságból rakhatod össze, azt a bizonyos magasabb szintű rendet, mely emelve téged, új igazságként vezet utadon.


A bot egy nagy tanítómester. Ütősen tudja felhívni a figyelmet arra mi az igaz, és mi a hamis. Rámutat, hogy mi az a mozdulat, mely már nem szolgál, és lehetőségeket tár fel, hogyan változtathatsz rajta. Tehát a feladathoz végy egy botot és táncolj vele. Lehet tengelyed, támaszod vagy tanítód a belső rendrakás folyamatában. Te döntöd el. Vigyázz, mert őszinte barátra lelsz, mindig szembesíteni fog az igazsággal! Jó táncot mindenkinek!


Ui.: Ne riasszon meg, ha kicsi a tér! Nem kell és nem is lehet mindig nagyokat hadonászni. Bármilyen bothoz hasonlatos eszköz is megfelel a feladathoz, pl. partfisnyél, felmosó nyele, nyújtófa, stb.

Tanító:
Lupócz Zoltán

Tata

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.