21 napos LEMangURIA kihívás az Egészségért és Egyensúlyért​

6. nap

Gyűjts erőt!

FELADAT LEÍRÁS

Erőre, energiára mindig szükségünk van az életben, hol kevesebbre, hol többre. A következő feladatban megtapasztalhatod, hogy egy számodra fontos és konkrét dolog érdekében hogyan tudod mozgósítani, összegyűjteni és koncentrálni az energiáidat.

A folyamatot kezdd úgy, hogy önmagadra hangolódva megtalálod magadban azt a dolgot, ami most fontos számodra és amiért most erőt szeretnél gyűjteni. Válassz egy olyan zenét, amire szívesen mozdulsz - nem feltétlenül kell, hogy ez nagyon dinamikus és energikus zene legyen, az erőgyűjtés lehet akár egy lassú, hömpölygő folyamat is.

Válassz egy kezdő testhelyzetet, és közben a két tenyered között képzelj el egy gömböt, ez fogja most szimbolizálni az erőt. Érezd meg a kezeid között, tudatosítsd és kapcsold össze azzal a gondolattal, amihez szeretnéd felhasználni.

Táncod és mozdulataid közben folyamatosan fókuszálj erre a gömbre és próbáld meg tágítani, növelni a mozdulataiddal.

Érzékeld, ahogy a tudatosságod, fókuszod és mozdulataid összekapcsolása által egyre gyűlik és koncentrálódik az energia a kezeid között, míg, akár túlnőve rajtad megjelenik a körülötted lévő térben is.

Hagyd, hogy ez a "gömb" vezesse a táncod!

Zene: Ibeyi - Me voy

Tanító:
Grünczeisz Berta Tilla

Foglalkozások:
Mezőkövesden csütörtökönként
Egerben és Miskolcon alkalmanként

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.