"Nincs jó vagy rossz mozdulat, csak igaz van, vagy hamis. ​ÉletTáncod magad járod!" - Semsei Angelika

21 napos LEMangURIA kihívás az Egészségért és Egyensúlyért

13. nap

„Rózsa nyílik szívedben” – Öngyógyító mozgásmeditáció

Feladat leírás!

Bizonyára ismersz olyan embert, aki vonzódik a rózsákhoz… Vagy lehet, hogy Te MaGad is vonzódsz?
Érthető… A Rózsa nagyon erőteljes jelenség, legyen bármilyen színű is, mindegyikük különleges és hangsúlyos energiaként létezik e világban, mondanivalóval és mély segítő minőséggel.

Az öngyógyító folyamatokban, meditációkban sokaknak megjelenik. Aurája, illata is kísérnek azon ösvényen, melyre hívlak most Téged is.

Az a tér, melyben most vagy, bizonyára az otthonod, és ismerős a számodra, én is a megszokott heti táncok helyszínén vagyok, Veled! Most viszont egy olyan helyre kalandozunk, amely szintén ismerős lesz, de lehet, hogy régen voltál már ott, vagy másképpen… ÖnMaGodba!
Ugye tudod, hogy másokhoz, bárkihez Önmagadon által juthatsz el a kapcsolódásaidban, legyen az fizikai, lelki, vagy szellemi kapcsolat. Hisz a Világot is Önmagadon keresztül érzékeled, látod olyannak, amilyen.
Ezt az érzékelést befolyásolja, hogy milyen élmények értek életedben. Mikor sebeidbe (a rózsa tüskéi) engeded a megbocsájtás, elfogadás és szeretet érzését, vagy tápláló, szép élményekbe engedve figyelmed, megengeded az örömöd, könnyedséged, és hálát adsz értük, öngyógyító folyamatban vagy.

Állhatsz, ülhetsz, vagy akár fekhetsz is, úgy, ahogy Neked kényelmes. Figyeled csak a lélegzésed, és engedve szempilláid csukódását , behunyod a szemed. Minden lélegzetvételed egy-egy lépésed is, egyre beljebb Önmagadba… MOST egy hosszú ösvény első lépéseit tehetjük meg együtt a Rózsák Birodalmába, egy tágas Erdő közepén. Képzeld csak el, lásd lelki szemeiddel ezt a környezetet… Saját ritmusodban és mozdulataiddal haladsz benne úgy, ahogyan éppen meg tudod engedni magadnak. Adom hozzá a dallamokat, mozdulásomat, és lehet, hogy üzenetem is megérint, de „csak” a belső hallásoddal hallod majd, ha szólok.
ÖnMaGadban élteted, és táplálod a Lét-Elemeket, mint a szeretet, szerelem, elfogadás, megbocsájtás, befogadás, meghittség, tisztelet, igazszólás… Megjelenik és kinyílik a Rózsa Szívedben, akár még indái is átszövik testedet, lelkedet…
Támogató elemként hívjuk be az ENGED-ELEM a F(R)IGY-ELEM, és a SZER-ELEM minőségeket…
Engeded, hogy átjárjanak ezek a gondolatok, majd elengeded, és átadod magad a zenének. Nincs elvárás, nincs megfelelés, úgy mozdulsz, ahogy szeretnél!!!
Köszönöm, hogy Veled tarthatok, s hogy velem tartasz!

A további hétköznapokban is kísérhet Téged ez a folyamat, majd észleled, ha fontos üzenetet hordoz számodra…

Tanító:
Tófalvi Erzsébet Tofi
Budakeszi, Punktum Galéria, és Gyógyító Erdő Központ Jurta

Vissza a 21 napos kihívás oldalára


Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első körben értesülj a legfrissebb eseményeinkről