Tófalvi Erzsébet Tofi

Telefon: +36705050114
E-mail: naturszundi@gmail.com

...MINDEN MOZDULAT TALÁLKOZÁS - ÖNMAGADDAL ÉS A VILÁGGAL...

A LEMangURIA foglalkozásról az én olvasatomban:

A LEMangURIA egy cselekvő önismereti táncösvény, melyen Mi Magunk mozdulunk, és alkotó minőségben vagyunk jelen tanuló- és tanító, gyógyuló- és gyógyító, egyben teremtő folyamatinakban...
E szabad-mozgásos önismereti foglalkozáson elmúlt történeteink feldolgozásával, jelenünk megéléseivel, és jövőbeni lehetőségeinkkel foglalkozunk, emberi képességeink fejlesztése mellett.
Az itt szerzett tapasztalásainkat megtanuljuk átültetni hétköznapjainkba, hogy minél tisztábban kapcsolódhassunk Önmagunkkal és Embertársainkkal életünk különböző területein, és, egészséges örömmel töltsük mindennapjainkat...

Foglalkozásaim helyszíne és időpontjai


SZERDA

Tofi és Romándi Krisztina közös óravezetés

17:30 - 19:30

Club LaCosta

III. ker. Dunapart, Királyok útja 293.


CSÜTÖRTÖK

14:00 - 15:30

Punktum Galéria 

2092 Budakeszi, Fő utca 250.

(buszvégállomástól 5 perc)Mit kaphatsz, ha részt veszel?


Mozdulataid mutatják világod… emberi képességeid, a benned rejlő erők, a testedben működő energiák, érzések mutatkoznak meg testtartásodban, lépteidben, mozdulataidban… mindezek tudatos megismerője, alakítója, fejlesztője lehetsz Te magad, a szabadmozgás-lélektánc, mint önismereti módszer gyakorlásával!

A LEMangURIA egy önismereti ösvény. Melyen haladva felfedezed, megismered belső világod. Mozdulataiddal kifejezed mindazt, ami benned van. 
A mozgásos-táncos feladatokba merülve, emberi képességeid fejlesztése által egyre tisztábban, szabadabban és őszintébben közvetíted szándékod külső világodban is.
Időről-időre, mozdulatról-mozdulatra leveted gátlásaidat, sémáidat, berögződéseidet.
Az akadályok, gátak feloldódnak, a zene és a tánc összehangolt szabadságában öngyógyító folyamataid beindulnak, így felszabadult, örömteli, rugalmas, áramló mozdulataidat megtapasztalod, mind gyakrabban megéled, és ezt a táncélményből fakadó tudást magaddal viszed mindennapjaidba, kapcsolódásaidba.
Tudatos cselekvője, és irányítója lehetsz életednek…

"Az egyik legjobb dolog az életemben, hogy minden csütörtökön LEMangURIA Lélektáncra járok Budakeszin Tofi Tófalvi Erzsébet-hez! Ez egy szabadtánc, nem szükségeltetik hozzá semmilyen táncos előképzettség! Javaslom mindenkinek, hihetetlen mennyi változást hoz! Dolgozhatsz magadon, a nehéz témákon, az örömteli témákon, élvezheted a zenét, a szabad mozgás örömét...
Tényleg csodálatos! Tegnap, 1 nappal a bölcsességfog műtét után is elmentem, és kedves tanárom szerint Tündértáncot lejtettem!  :)

Ha már régóta vágysz valamilyen mozgásra, táncra, akkor dobd el a félelmeid és irány: vagy a Budakeszi LEMangURIA, vagy keress rá a neten, hogy a közeledben ki tart ilyen foglalkozást és nyomás! Kockázata és mellékhatása, hogy ezentúl nem tudsz már tánc nélkül élni!  ;) "

Schrenk Judit Sattwa

…tánc, ahogyan Te szereted…


Mozgásmeditáció

Lélektánc

Testtudatosság

Gyógyító, - és értő folyamatok beindítása

Emberi alapképességek fejlesztése

Tanulási készség fejlesztése

Ízületi mozgékonyság és rugalmasság fejlesztése

Tér, - és önismeret

Stressz-oldás

Szabad önkifejezés

Önfelvállalás

Életvezetés

+36705050114

E-mail

Facebook

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!