Mit gondolnak azok, akik Csilla órájára járnak?

"Legjobban azt az elfogadó légkört szerettem, amit a szereteteddel, kedvességeddel, nyitottságoddal és elfogadásoddal teremtettél. Szerettem a játékos, izgalmas feladatokat. Szerettem, azt a megtartó erőt, amit nyújtottál, és amiben mindig biztonságban érezhettem magamat. Szerettem a zenei választásaidat, az órák felépítését, amik szintén arra inspiráltak, hogy minél messzebb merészkedjek a magam útján (és önmagam felfedezésében). 
Szerettem, hogy a megbeszélő körökben mindig odatetted azt az egy-két mondatot, ami segített jobban megérteni és ezáltal elfogadni önmagam.
Szerettem a játékosságodat is, ami, úgy tűnt, szintén a lényedből fakad.  (Németh Kriszti)


Csilla, az Érző, kreatív, teremtő Nőt jelképezi számomra.
Foglalkozásai nagyon színesek, mély érzésekkel, érzelmekkel, erővel teliek.
Alkotó foglalkozásain előhívja a belül lakozó teremtői képességekkel megáldott énünket.
Párjával – Brúnóval – tartott foglalkozásain érezhető a teljesség, mikor az energiák egyensúlyban vannak, kiegészítik egymást, mely megtapasztalása által egyre közelebb kerülhetünk a belső egyensúlyunkhoz.
Szeretettel ajánlom Csilla óráit azoknak, kik szeretnék megtapasztalni lelkük szeretettel teli, tiszta, teremtő, békés oldalát. (Zsuzsi)


Csilla óráját egy korábbi Lemanguriás társam ajánlotta, így jutottam el hozzá egy januári évkezdő Lemanguria alkotó órára. Aztán ott is ragadtam nála.:) A következő alkalmak után nem is volt kérdés, hogy ezentúl minden órán ott leszek.:)

Rendkívül sokat adtak nekem ezek az együttlétek. Nagyon szeretem az olyan Lemanguria órákat, ahol igazán mély lelki folyamatokba megyünk bele hosszan, kibontva azokat; nagy felismeréseket, oldásokat, változásokat, komoly lelki fejlődést eredményezve. Csilla óráin mindezt megtaláltam. Nem ugráltunk egyik feladatból a másikba, hanem mindig volt elég időnk kibontani és végigvinni a bennünk lévő folyamatokat. Csilla mindig ránk hangolódva, nagy figyelemmel és jó érzékkel figyelte, hol tartunk a folyamatban, és hozzánk igazodva, mégis lágyan irányt szabva, mély alázattal segítette belső munkánkat. Adott esetben akár az óra időbeli kereteit is kitágítva.:)

Ráadásul Csilla fantasztikus társaságot vonzott maga köré, olyan emberekkel, akik velem együtt stabil tagjai lettek a csoportnak. Ez rengeteget adott hozzá az órákhoz, hiszen a sok közös élmény, együtt megélt mély folyamatok a kapcsolatokat is elmélyítették, és olyan intimitás, mély bizalom, elfogadás és szeretet érződött az egész csoporton és légkörön, amelyet más órákon ilyen tisztán nem tapasztaltam. Mindez még szebbé, elmélyültebbé, egyúttal örömteljesebbé tette a táncmunkánkat. Óriási hálát érzek Csilla iránt, és mindazok iránt, akikkel együtt mozdulunk, és együtt haladunk, ki-ki a saját útján, de mégis egymást segítve. Örömmel járok továbbra is Veletek a Lemanguria csodákkal és végtelen lehetőségekkel teli ösvénényén.:)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.