Szalai Judit

Telefon +36302367820
E-mail: buddhamba@gmail.com

AKIK MÁR JÁRTAK NÁLAM:


"Judit vidám és közvetlen személyiség. Befogadó minden emberrel, minden táncossal, akivel csak találkozik, aki csak hozzá érkezik. Minden tánc egy élmény, egy tapasztalás, ami felismeréseket hoz. Judit ebben támogat. Ő sem fogja megadni a kérdéseidre a válaszokat, de támogat abban, hogy megmozdulj, és hogy mindezt türelemmel tedd, a saját tempódban, elfogadással." (Dóri)

"Ezelőtt semmi ehhez hasonlót nem csináltam, de már az első alkalommal biztos voltam benne, hogy ez az, amit kerestem. Szabad önkifejezés és önismeret, kapcsolódás és élmények... Az pedig, ahogy Judit vezeti az órákat (és hogy jobbnál jobb zenéket hoz) még magasabb szintre emeli az egészet. Felszabadító és erőt adó!" (Gergő)

"Itt olyan térbe lépsz, ahol érzed hogy vártak! Ha már megérkeztél, megszabadulhatsz feszültségektől, gátlásoktól, helyet kap az önkifejezés és minden, ami megmozdul benned." (Dani)

"Judit számomra a lazaság, önbizalom megtestesítője. Ezeket órái is tükrözik. Nyugalmat, magabiztosságot sugároz a Hozzá fordulók felé, mely átadására is képes (tudatosan, vagy tudat alatt). ☺ Nagy hangsúlyt fektet az önfelvállalásunk, önbizalmunk , társaink és a világ felé irányuló bizalmunk fejlesztésére." (Zsuzsi)


Foglalkozásaim

BUDAPEST

Vasárnap 18:30 - 21:00
(havonta 1x 15:30 - 18:00)
Jurányi Ház/ Zéró Balett terem
1027 Budapest, Jurányi utca 1.
I.emelet balra az 1.ajtó

EGYÉNI ÓRA
Vasárnap 16:30-18:00
Jurányi Ház/ Zéró Balett terem
1027 Budapest, Jurányi utca 1.
I.emelet balra az 1.ajtó
(jelentkezni e-mailben tudsz: buddhamba@gmail.com)

SZIGETSZENTMIKLÓS

Kedd 18:30 - 21:00
NATURA Életmódközpont
2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 15.

Ha bejelölöd magad a Facebook Eseménynél, kapsz értesítést a következő alkalmakról:

Sok szeretettel, ölelő karokkal, feladatokkal, térrel és lehetőségekkel várlak óráimon, Veled Együtt tapasztalva a Változást, a Bátorságot, az (ön)Bizalmat, az Erőt, az Egyensúlyt, a Figyelmet, az Éberséget, a Ritmust, a Hangolódást, a Kapcsolódást, az Áramlást, az Örömöt, a Szabadságot, a Jelenlétet.​

SZALAI JUDIT
LEMangURIA® foglalkozás-vezető

Létrehoztam a Facebookon egy nyílt csoportot Élettáncaink - Mozdulni Szabadon elnevezéssel. Ide csak a tánccal, az élettel kapcsolatos videókat teszek közzé, programokat nem osztok meg (még sajátot sem) a nagyobb felhasználói élmény érdekében. Ha van érdekes videód, oszd meg Te is a csoportban!

Ha már részt vettél valamelyik foglalkozásomon, akkor jelentkezhetsz a Zárt Csoportba, ahol többek között elmondhatod, milyen zenékre táncolnál szívesen, milyen észrevételed van, vagy leírhatod az élményeidet, a megélésedet:

Elérhetőségek

+36302367820

E-MAIL

írhatsz e-mailt, ha kérdésed merülne fel..

HONLAP

Facebook személyes oldal

(írj bátran!)

„Ha mozdulok, a Testem oly' ösvényeket tár fel előttem, ahová bepillantva meglátom Valódi Önmagam.
Ez számomra a LEMangURIA."
​Szalai Judit

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!