"NŐ 8-szor" önfeltáró munkasorozat

Női minőségeink megismerésére, önfeltáró utazásra hívunk, ahol 8 női archetipus és a tánc segítségével kapcsolódunk forrásunkhoz.

Nyolc egymáshoz kapcsolódó és gyógyítóan átalakító folyamaton végig vezető mozgásmeditációs foglalkozássorozaton vehetsz részt.

Azokat a nőket szeretnénk most megszólítani, akiket motivál a nőiségükben való erősödés, önismeret, a női test és lélek gyógyítása, a női tiszta érzékelés szakrális birodalmába való belépés.

A NŐ 8-szor önfeltáró beavató útján nyolc ősi archetípus segít bennünket a forrásunkhoz kapcsolódni, rátalálni titkos ösvényeinkre, gyógyulásunkra és a bennünket leginkább foglalkoztató kérdéseinkre, a válaszokra, hogy miben vagyunk igazán tehetségesek, és hogyan lehetünk sikeresek.

Megnyílunk az archetipusok mágikus képességeinek, tiszta érzékelésének, és magunkba fogadjuk e női szakrális erőket. Megismerjük mélyebben a női méh feladatait, oldjuk a bennünk élő dogmákat, és felkészülünk az önmegvalósításra, a kiegyensúlyozott boldog női létre.


Foglalkozás-vezető:
Semsei Angelika LEMangURIA mozgás és táncmeditációs módszer létre hívója         

Foglalkozás ideje:
8-szor havi egy alkalommal, egész napos foglalkozás, 10.00 órától – 17.00 óráig.

Aktuális program ahová csatlakozni tudsz, az Események menü pont alatt található.

Ha szeretnéd, hogy közösséged számára is elérhető legyen ez a képzés, kérjük, keress meg bennünket a megadott kapcsolatok egyikén.

​​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!