Művészetek Völgye

Kedves LEMangURIA Közösség!


Nagy örömmel hirdetjük Mindannyiunknak, hogy ebben az évben is lesz LEMangURIA Udvar a Művészetek Völgyében!

Az idei év igazi különlegessége a JUBILEUMI évfordulók megünneplése, ugyanis nemcsak a fesztivál jubilál - 30 éves a Völgy! -, hanem mi is, azaz a LEMangURIA 20 éves évfordulóját ünnepeljük, a szülinapok ugyan tavaly voltak, de hát a pandémia miatt kialakult helyzetben 2021-ben tudjuk közösen megünnepelni! 

A számok bűvöletében pedig arra gondoltunk, hogy az ünneplés egyik méltó helyszíne lenne a Művészetek Völgye Fesztivál, ahol a LEMangURIA immár 12. éve van jelen, és lehetőség van arra is, hogy az ország minden tájáról találkozhassunk itt egy közös ünneplésre, akár több vagy kevesebb nap erejéig. Ennyit most elöljáróban, magáról a LEMangURIA születésnapi ünneplésről részletesebb infókat egy későbbi levélben írunk majd!   


Hogyan tudsz kapcsolódni mindehhez? Itt egy lehetőség a sok közül!

A Művészetek Völgye LEMangURIA Udvarába az idei évben is várjuk önkéntes segítőinket! 

Aki már volt, az tudja, milyen csodálatos tapasztalásokat, felismeréseket, élményeket és közösségi munkában való fejlődést tud nyújtani ez a fesztivál és az együtt-létünk a Völgyben!


Ebben az évben is lesz sok-sok LEMangURIA foglalkozás, Gyerek-kuckó, Testfestés, Olvasó-sarok, Kreatív-műhely, HatAlma, masszázs, élőzenés programok, előadások, és az idei évben újdonságként Hold-kunyhó is lesz az udvarban!

Az Udvar működéséhez most is szorgos és lelkes résztvevőkre van szükség, így ezúttal hívunk Benneteket önkéntesnek!

Ha úgy érzed, megmozdít és hív ez a lehetőség, kérjük a lenti megadott elérhetőségen minél hamarabb jelentkezz, legkésőbb március 31-ig. 

Óriási Hála Nektek, hogy az elmúlt években mindig voltak segítő, lelkes és szorgos kezek, akik segítettétek az Udvar működését! Mostanra úgy érzékeljük, hogy egyre többen szeretnétek csatlakozni, aminek nagyon-nagyon örülünk! Ha érzel hívást a részvételre, kérjük minél hamarabb jelentkezz információkért, mert az önkéntes résztvevők számát valamennyire be kell határolnunk a hatékony működés érdekében. Az önkéntes helyeket a jelentkezési sorrend, a vállalt napok száma és a vállalt tevékenységek tükrében töltjük fel. 

Karszalag:

A LEMangURIA udvar a Művészetek Völgye fesztiválon belül egy hivatalos, karszalagos helyszín, ahová a látogatók csak érvényes karszalaggal léphetnek be. 

Elérhetőségeink:

https://lemanguria.hu/ 

https://www.instagram.com/lemanguria/

https://www.facebook.com/lemanguria/

A Művészetek Völgyével kapcsolatos friss információkat, képeket, híreket, aktualitásokat a fellépőkről és programokról pedig az alábbi oldalon találjátok: 

https://www.facebook.com/lauvolgy/ 

Egyelőre “dióhéjban” :) ennyit, kérdéseitekkel bátran hívjatok minket, illetve írjatok e-mailben, a kérdéstől függően az alábbi elérhetőségeken!

A LEMangURIA Udvar Szervező Csapata:

A LEMangURIA alapítója: Semsei Angelika

Udvargazda, fellépők, koordináció: Ősz Titanilla

Önkéntes koordinátor: Grünczeisz Berta Tilla

Helyszíni programfelelős: Kovács Ágota Hanna

Az önkéntesek koordinátora tehát: Grünczeisz Berta Tilla. Az önkéntes napokkal, feladatokkal kapcsolatban Bertát keressétek.

Tel. szám.: +36 20 489 2065

E-mail: lauvolgy@gmail.com

Örömmel várjuk a jelentkezéseteket! Addig is nagyon szép tavaszi napsütéses napokat, heteket kívánunk!


Angelika, Tita, Ága és Berta

A LEMangURIA Udvar Szervező Csapata


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!