Művészetek Völgye

Kedves LEMangURIA Közösség!


Nagy örömmel hirdetjük Mindannyiunknak, hogy ebben az évben is lesz LEMangURIA Udvar a Művészetek Völgyében!

A fesztivál idén július 22-től 31-éig tart.

21 éve veletek!!!

A számok bűvöletében a Művészetek Völgye Fesztiválon a LEMangURIA immár 13. éve van jelen. Ez számunkra a lehetőség tere, hogy az ország minden tájáról találkozhassunk itt egy közös nyári ünneplésre, akár több vagy kevesebb nap erejéig. 

Hogyan tudsz kapcsolódni mindehhez? 

A Művészetek Völgye LEMangURIA Udvarába az idei évben is várjuk önkéntes segítőinket! 

Aki már volt, az tudja, milyen csodálatos tapasztalásokat, felismeréseket, élményeket és közösségi munkában való fejlődést tud nyújtani ez a fesztivál és az együtt-létünk a Völgyben!

Ebben az évben is lesz sok-sok LEMangURIA foglalkozás, Gyerek-kuckó, Interaktív olvasó-sarok, Kreatív-műhely, HatAlma, masszázs, élőzenés programok, előadások!

Az Udvar működéséhez most is szorgos és lelkes résztvevőkre van szükség, így ezúttal hívunk Benneteket önkéntesnek!

Ha úgy érzed, megmozdít és hív ez a lehetőség, kérjük a lenti megadott elérhetőségen minél hamarabb jelentkezz, legkésőbb március 31-ig. 

Óriási Hála Nektek, hogy az elmúlt években mindig voltak segítő, lelkes és szorgos kezek, akik segítettétek az Udvar működését! Mostanra úgy érzékeljük, hogy egyre többen szeretnétek csatlakozni, aminek nagyon-nagyon örülünk! Ha érzel hívást a részvételre, kérjük minél hamarabb jelentkezz információkért, mert az önkéntes résztvevők számát valamennyire be kell határolnunk a hatékony működés érdekében. Az önkéntes helyeket a jelentkezési sorrend, a vállalt napok száma és a vállalt tevékenységek tükrében töltjük fel. 

Karszalag:

A LEMangURIA udvar a Művészetek Völgye fesztiválon belül egy hivatalos, karszalagos helyszín, ahová a látogatók csak érvényes karszalaggal léphetnek be. 

Elérhetőségeink:

https://lemanguria.hu/ 

https://www.instagram.com/lemanguria/

https://www.facebook.com/lemanguria/

A Művészetek Völgyével kapcsolatos friss információkat, képeket, híreket, aktualitásokat a fellépőkről és programokról pedig az alábbi oldalon találjátok: 

https://www.facebook.com/lauvolgy/ 

Egyelőre “dióhéjban” :) ennyit, kérdéseitekkel bátran hívjatok minket, illetve írjatok e-mailben, a kérdéstől függően az alábbi elérhetőségeken!

A LEMangURIA Udvar Szervező Csapata:

A LEMangURIA alapítója: Semsei Angelika

Udvargazda, fellépők, koordináció: Laky Dóra

Önkéntes koordinátor: Romándi Krisztina

Helyszíni programfelelős: Turányik Júlia 

Az önkéntesek koordinátora tehát: Romándi Krisztina. Az önkéntes napokkal, feladatokkal kapcsolatban Krisztinát keressétek.

Tel. szám.: +36 20 2040552

E-mail: lauvolgy@gmail.com

Örömmel várjuk a jelentkezéseteket! Addig is nagyon szép tavaszi napsütéses napokat, heteket kívánunk!


Angelika, Dóri, Juli, Krisztina

A LEMangURIA Udvar Szervező Csapata


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.