LEMangURIA® 

LEMangURIA® ... "felfedező Út, érzelmek és mozdulatok áramlása. Nyelve van. Mindenkihez szól szavak nélkül. Tükörként mutatja önvalód"...  

ÉletTánc és Mozgásmeditáció

szabadtánc, improvizáció, testtudatosság, mozgásfejlesztés,
​személyiségfejlődés, önismeret, alkotás, stresszoldás, meditáció, egészség

Mi történik a LEMangURIA® foglalkozáson?

A lélekből megmozdult érzések, összekapcsolódnak tested improvizatív mozgásával és a tánc mozdulatai gondolati formákká alakulva válaszolnak a kérdéseidre, tárják fel az életed rejtett tartalmait, és mutatják meg a jövőd formáló energiákat.

Nem a transzállapot előidézése, hanem a test, az érzékelés, érzések, a figyelem tiszta tudatú kapcsolódása, a flow állapot átélése adja a táncod örömét, dinamizmusát, teremtő erejét. A felismerő, tökéletes jelenlét állapotában vagy. 

Foglalkozásvezető navigálva a folyamatot, feladatokkal ösztönöz, hogy mozdulj minél színesebben, engedd el a sémáid, beidegződéseid, ismerd meg a mozdulataid, tested nyelvezetét, fedezd újra fel színesen egyedi egyéniségedet, kreativitásodat, saját valódi céljaid, megoldásokat, képességeid, és a cselekvő erőd, hogy tudatossággal tudd alkalmazni azokat a hétköznapokban.


LEMangURIA® mozgásnevelési módszer újszerű és innovatív szerkezete, és programjaink felépítése a jövő nevelési módszereinek alapját építi.  

LEMangURIA® tánc és mozgásnevelési meditációs módszer kidolgozója Semsei Angelika. Személyes tudásának, a magyar népi műveltséghez kapcsolódó emlékek kutatásának, és különböző civilizációs, kulturális jelenségek, a szakralitás és a spiritualitás közötti kapcsolat felismerésének eredménye ez az önfejlesztési lehetőség.

LEMangURIA® tánckommunikáció egyetemes tudásközvetítő az emberek között, az ember
és a természet között, az ember és az ember alkotta világ között.


Kiknek való?

Korhatár és tánctudás nélkül, mindenki számára ajánlott gyakorlása. 


Színtereink?

-heti foglalkozások, - egész napos foglalkozások, - tánc tábor, - fesztiválok, - kultúrális rendezvények, - szakmai előadások, rendezvényekEz a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!