LEMangURIA® 

LEMangURIA® ... "felfedező Út, érzelmek és mozdulatok áramlása. Nyelve van. Mindenkihez szól szavak nélkül. Tükörként mutatja önvalód"...  

ÉletTánc

szabad tánc, improvizáció, testtudatosság, 
​önkifejezés, alkotás, meditáció, flow élmény

Mi történik a LEMangURIA® foglalkozáson?

A táncimprovizáció során a táncos érzékszervei egyazon pillanatban, egyszerre nyílnak ki a tér érzékelésére, a vizuális tartalmakra, a hangokra, a kapcsolódások által kialakuló tapintó érzékelésre, saját testének és tácos társai mozgásának, testének érzékelésére. A folyamatot átélve tapasztalatot kapunk a jelenlévő pillanatnyilag ránk ható közvetlen valóságra, melyben minden mozgásban van.

Létrejön a test, az érzékelés, érzések, a figyelem tudatos kapcsolódása, és e flow állapot átélése adja a táncos örömét, dinamizmusát, mozdulatának átadó, teremtő erejét. A felismerő, a letisztult jelenlét élményének állapotában van. 

A navigátor ösztönöz, hogy mozdulj minél színesebben, engedd el a sémáid, beidegződéseid, figyeld meg és szabadítsd fel a mozdulataid, ismerd meg tested nyelvezetét. Fedezd újra fel színesen egyedi egyéniségedet, kreativitásodat, saját irányaid, ritmusokat, a mozgás által felszabaduló öröm érzését, cselekvő erőd, intuíciód által mozgatott figyelmed kapcsolatát improvizatív táncos mozdulataiddal. 

Gondolati formánk a mozdulat, önkifejező nyelvünk a tánc. 


A LEMangURIA® mozdulatművészeti szemlélet újszerű és innovatív szerkezetének köszönhetően a jövő ismeretszerzési, átadási módszereinek alapját kutatja, formálja. 

Létrehívója Semsei Angelika Humánfejlesztő szakember. Személyes tudásának, a magyar népi műveltséghez kapcsolódó emlékek kutatásának, és különböző civilizációs, kulturális jelenségek, a tánc szakralitása és a spiritualitás közötti kapcsolat felismerésének, kutatásának eredményeképpen született meg.   


Közösségi Színtereink?

-táncterek, - elvonulások, - fesztiválok, - kultúrális rendezvények, - szakmai előadások, rendezvényekEz a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!