Emberi Zöld Energia Program
(EZEP)

   „Engedd magadnak a fejlődést, hogy fejlődhessen a világ.”

Semsei Angelika
​EZEP

"Megújuló kreatív energiaforrásként hozzánk legközelebb esően az embert határozzuk meg. Minden belőlünk induló szándék, mozdulat, cselekvés alakítja, folytonosan átformálja életterünket, természeti környezetünket, bolygónkat. Az emberi intellektus az a felfedezésre váró csomópont, amelyben a teljes univerzum dimenziókat behálózó szellemi (energia) vezetékei összefutnak." - EZEP - Semsei Angelika

A tíz alkalmas képzéssorozat témáiból ízelítő, hogy jött létre az univerzum, milyen energetikai törvények, szabályzók tartják össze, és ezek hogyan kapcsolódnak az emberi intellektushoz, életvezetéshez, boldogsághoz, ahhoz, amit mi emberek sikernek hívunk.  

Engedd magadnak a fejlődést, hogy fejlődhessen a világ!

„A jövő tudománya olyan dimenziók felé nyit, mint a lélek összetettségének vizsgálata, a megváltozott tudat, a hit jelenségeinek, magasabb szintű emberi képességek, szellemi tartalmak megismerése és ehhez kapcsolódó módszertanok kidolgozása. E szándékok mélyről jövően alakítják tudatunk evolúciós fejlődését.” – EZEP - Semsei Angelika   


A tanítások egymásra épülve kapcsolódnak, és egy komplex folyamatot hoznak létre.

Tervezett kezdés 2019. szeptember. Pontos információt az Események menüpont alatt lehet elérni.


Előadásból idézetek:

"Amennyiben két valóságban élsz, egyik az amit hiszel, a másik az amit cselekszel, két féle megoldást szül életedben. Mindent, amit meg akarsz javítani, mert úgy érzed elrontottad, rájössz, hogy a másik valóságban teszed, nem ott ahol a probléma született. Ha nem vagy képes hited szerint élni, eltávolodsz a végső valóságtól, és bent rekedsz a két világ közötti konfliktus lélekfeszítő terében." - Semsei Angelika - EZEP 2014.

„Meghökkentő felfedezéseknek leszünk tanúi. Dimenzió váltás, láthatatlanná válás, gondolati irányítás, az energiák teljesen új strukturális ismerete.” Semsei Angelika – EZEP 2014.